Hlavní stránka - THERMONA KRKONOŠE s.r.o.
                                         e-mail: info@thermonakrkonose.net
Kontaktujte nás:
 
THERMONA KRKONOŠE s.r.o.
ul. Nádražní čp. 902
543 71 HOSTINNÉ
info@thermonakrkonose.net
 
Miloslav Polák tel. 604 731 000
Michal Hronek tel. 604 861 368
Najdete nás na Facebooku

V Janských Lázních roste nová stezka korunami stromů

S délkou 1 300 metrů bude patřit k těm nejdelším v Evropě a díky tomu, že povede i podzemím, rozhodně stane mezi těmi nejoslnivějšími. Její příprava a stavba stála asi 170 miliónů a má do východních Krkonoš přilákat až 200 tisíc turistů ročně.

Nad zemí bude tahle stavba dosahovat výšky 23 metrů, přičemž ještě nějaký ten metr zabere v podzemí, kde budou moci návštěvníci zkoumat mikrosvět půdy.

Součástí stezky bude také vyhlídková věž sahající do 45 metrů nad zemí, z níž se při pěkném počasí dočkáme dech beroucího a kolena podlamujícího výhledu na naši zemi zaslíbenou. Vyhlídková plošina bude totiž umístěna asi 15 metrů nad špičkami stromů. Stejně jako na Lipně, i v Janských Lázních bude tvořit adrenalinovější část atrakce suchý tobogán, který povede vnitřkem vyhlídkové věže.

Na trase se všichni návštěvníci mohou dozvědět spoustu zajímavých věcí z informačních tabulí. Ti odvážnější si pak mohou vyzkoušet tři adrenalinové překážky, které otestují jejich šikovnost

V podzemí čeká na návštěvníky uměle vytvořená jeskyně o průměru 13 metrů, v níž bude ke zhlédnutí expozice podzemí s 3D modely – o podstatnou část této expozice se stará sama Správa Krkonošského národního parku. 

http://www.stezkakrkonose.cz/

zdroj: www.cestovinky.cz



Vytvořeno: 19.6.2017  -   5466 zobrazení  
Sdílet přes Facebook      



PLYNTOPENÍVODOINSTALACEZEMNÍ PRÁCESERVIS

 | © 2014, THERMONA KRKONOŠE s.r.o. , Nádražní 902, 543 71 HOSTINNÉ |
| Idea a Webdesign: Dušan Sedlačík, postaveno na redakčním systému WebBoss www.webboss.cz |